Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wejściem do Golema

maslo916

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z wejściem do Golema w jungli. Zabiłem Plantere 3 razy, zabiłem też kilka razy wszystkie mechaniczne bosy a przejście dalej zamknięte i nie wiem co zrobić.

Więcej informacji jak to wygląda na ss w załączniku.

bez tytułu.bmp

Opublikowano

Haha, tego jeszcze nie było xD

Wygląda na to, że gra Cię zrobiła w konia. Jeśli serio nie da się tam dostać (być może niektóre klocki to błoto?) potrzebujesz się tam jakoś teleportować, Rod of Discord lub Teleporterem. Ale to jest chyba za daleko by postawić teleport, a Rod of Discord pewnie nie masz. Stwórz nowy świat i tam zdobądź picksaw, albo poproś kogoś ze znajomych żeby przekopał się za Ciebie. Generalnie takie coś nie powinno mieć miejsca.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak to? Nie ma drzwi? o.O Przekop dokładnie teren dookoła dungeonu i poszukaj dokładnie bo drzwi muszą gdzieś być.  o.O

Porady do: CSGO, Terraria, BF4, WOT, WOT Blitz, Trove, LoL oraz Fifa!

jClHFR0.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...